link click to see more posizione cellulare tramite imei localizador movil s2 spybubble

IDC

   НАЧАЛО arrow ЗА НАС
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
За нас Печат Е-мейл

Екипът от специалисти в INTER DESIGN CENTER създава уникален дизайн в проекти, в които са обединени интелектуалните, функционалните, комерсиалните и естетическите творчески търсения чрез художествени средства и използването на нови технологии. Всичко това е съобразено с индивидуалните вкусове и стилови предпочитания на клиентите ни. Внимателното обмисляне на детайлите по изпълнението, наличието на високо квалифицирани специалисти, добре подбраните технически и технологични средства позволяват перфектното изпъллнение на всички жилищни и публични пространства.
INTER DESIGN CENTER е фирма предлагаща комплексна услуга, която е ефективна и достъпна. Този цялостен продукт създава възможност инвеститорът да се довери на специалистите работещи в интериорното проектиране, изработването и монтирането. Комплексното обслужване от проектирането до изпълнението, организираността на целия този процес, гарантира спокойствието на нашите клиенти. За нас добре свършената работа означава: завладяващо пронстранствено въздействие, постигнато с оптимално съотношение на трите показателя, комфорт на обитаване, качество и цена.Срокът естествено е задължителен елемент във всички етапи на строителството.
Ние залагаме на твърдата договореност в оптимални срокове и оттук на стабилно доверие между заинтересованите партньори.

kol_istoriq.jpg
 

За нас

Интер Дизайн Център е вносител и производител на висококачественни паркети, мазилки, мебели и бани. Ние предлагаме комплекс от услуги - от идеите и оформянето на проекти, до избора и реализирането им на обекта. Прочети повече ...